Bort med det gamla, in med det nya

Livet i storstaden Stockholm var inget för mig längre. Jag är väldigt glad för att jag har haft nästan tre härliga år där. Utvecklats både inom jobb och personligen. Dock blev saknaden efter de närmsta vännerna och familjen för stor. Även det spontana livet, att kunna cykla eller gå ner på stan, ta en fika eller en kort promenad med en vän även om klockan slagit nio. Det då man aldrig har för långt hem och aldrig bor för långt ifrån varandra.

Kom även till en punkt inom jobbet där jag kände mig som en robot som matar ut samma information dag ut och dag in. Kan inte göra någon påverkan utan så var det helt enkelt. Det finns väldigt många jobb där man inte kan påverka sitt dagliga jobb på en gång. Det är dock inget för mig. Jag vill vara med och bestämma, jag vill kunna komma med egna förslag och få klia mig i huvet för att jag blir galen av att jag inte får ut det jag vill. Tillfällen då ingen förstår vad jag menar, men när jag väl kommer på det så är det genialt. 

Något jag är väldigt glad för att jag lärt mig under livet är att trivs jag inte med något, så är det endast jag själv som kan påverka det. Det var dags att ändra stresskliandet i huvet mot tänkkliandet. Jag kliade och kliade tills jag bara log.

Västerås växte för mig och jag kändes plötsligt att här vill jag bo. Att söka ett annat jobb var inget för mig. Det var dags att utvecklas ytterligare. Dags att byta bransch!

Vips var det gamla ute och det nya på väg. Flyttlasset går om några dagar och skolan börjar på måndag. Ja ni hörde rätt, skolan. Fyra år på högskola har inte lämnat så hårda men, utan bara gett ett mersug. Ett mersug efter lite utmaning. Jag vet med säkerhet att jag kommer om några månader sitta och gnälla över att vad f-n har jag gett mig in på.

Dock ska jag klara denna utmaning. Det kommer vara den bästa utmaningen och resultatet kommer vara det bästa jag gjort i mitt liv. Har jag bestämt att det är så, då kommer det bli så!